Desem Groentebroodje

Het najaar komt er weer aan, en wat is er gezelliger dan met vrienden en familie genieten van lekker brood? Onder het genot van een heerlijk glas wijn samen delen. Michel Schröder, Europees kampioen met het Nederlandse BoulangerieTeam, heeft voor Beko Groothandel een heerlijk desem groentebroodje ontwikkeld met de gegrilde pikante groentemix van Stolp International.
  • 85 %Bloem T65 artikelnummer: 9000496
  • 15 %Bloem T130 artikelnummer: 90000445
  • 2 % Gist
  • 15 %Desem
  • 2 %Zout
  • 65 % Water
  • 5 %Olijfolie extra vierge artikelnummer: 8032270
  • 60 % Gegrilde pikante groentemix artikelnummer: 9055569
  • Goed afgekneed deeg maken van 26°C
  • De vulling doorwerken
  • Bulkrijzen 60 minuten, na 30 min. het deeg dubbelvouwen
  • 300 gram afwegen
  • Opbollen en in het bakje plaatsen
  • ± 90 minuten laten narijzen
  • Voor het bakken eventueel een sjabloon aanbrengen
  • Bakken op 230 °C, ± 30 min.

Verkooptip

Het Groentebroodje is uitstekend geschikt om door de consument thuis nog even opgewarmd te worden, 8 minuten op 220°C.
De gegrilde picante groentemix van Stolp International is ook geschikt om te gebruiken als topping op een focaccia of pizza!