Cranberry Notenbrood

De frisse smaak van de cranberries in combinatie met de volle smaak van pecannoten maakt dit brood perfect in balans. Een gezonde start van uw dag met dit brood als voedzaam ontbijt. Cranberries bevatten anti-oxydanten, vezels en mineralen, pecannoten zijn rijk aan eiwit, zink en vitamine B. Tevens is dit brood een mooie toevoeging aan een kaasplankje.
  • 100 %Bloem T65 artikelnummer: 9000496
  • 2,2 %Zout
  • 20 %Desem
  • 0,7 % Gist
  • 57 % Water
  • 30% Inwas water
  • 25 %Pecannoten (gehakt 6-8 mm) artikelnummer: 8037340
  • 40 % Cranberries (Graceland heel) artikelnummer: 9042426
Werkwijze
  • Pecannoten licht roosteren.
  • Goed afgekneed deeg maken.
  • Was de laatste 30 % water in.
  • Werk de vulling door.
  • Bulkrijs 60 min. na 30 min. het deeg één keer dubbelvouwen.
  • Afwegen 400 gram.
  • Bolrijs 30 min.
  • Modeleren.
  • Terugkoelen, na voldoende ontwikkeling kan het product gebakken worden.
  • Bakken op 235°C, ± 35 min.

Tip
Als het brood uit de oven komt, een beetje honing in de snede met een kwastje uitsmeren. Zet het brood een paar minuutjes in de oven om de honing aan te laten drogen. Dit geeft het brood een heerlijke zacht zoete smaak.