Breed assortiment,
groot voordeel

Hoe groter de inkoopschaal, hoe groter het prijsvoordeel. Beko Groothandel, de grootste inkooporganisatie voor brood- en banketbakkers, patissiers en chocolatiers in Nederland, deelt het voordeel weer met u.

Scherpe prijzen

Als belangenbehartiger van meer dan 1600 leden en heel veel klanten komen onze inkoopspecialisten tot buitengewoon scherpe afspraken met leveranciers. U start altijd met direct prijsvoordeel. Producten van Beko Huysmerk® bieden de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Alles onder één dak

Dankzij ons volume bereiken wij dat prijsvoordeel voor een compleet én breed assortiment. Ons aanbod is optimaal afgestemd op de behoeften van de markt. Of u nu brood- of banketbakker bent, patissier of chocolatier: bij Beko Groothandel vindt u alles, inclusief volop keuzevrijheid.

De nieuwste producten

Alle bekende fabrikanten en merken delen voortdurend hun nieuwste producten en laatste ontwikkelingen met ons. Zo kunt u inspelen op de behoeften van de markt.

Winkelacties

Naast het inkoopvoordeel ondersteunt Beko Groothandel in samenwerking met leveranciers in winkelacties. Want bij heerlijke producten hoort krachtige promotie!