Kwaliteit verzekerd
op alle fronten

Continue verbeteren, daar gaan wij voor!


In november 2018 heeft Beko Groothandel BV het BRC Storage en Distribution certificaat behaald. De vestigingen van Beko Groothandel in Meppel, Utrecht, Veghel en ’s-Gravenzande zijn beoordeeld en gecertificeerd op A-niveau door DNV GL (één van de grootste certificatie-instellingen).

De wereldwijd erkende BRC Storage en Distribution norm is ontwikkeld voor bedrijven die zich evenals Beko Groothandel bezighouden met de verkoop, opslag en het distribueren van grondstoffen en voedingsmiddelen. De norm omvat voedselveiligheidseisen, aangevuld met een gedocumenteerd kwaliteitssysteem, alsmede concrete eisen met betrekking tot de continuïteit, bedrijfsinrichting en hygiënestandaarden (werken en persoonlijke hygiëne).

Beko Groothandel houdt zich bezig met de verkoop, de opslag en het distribueren van bakkerijgrondstoffen en -benodigdheden. Er wordt gestreefd naar een continue verbetering van producten en diensten, om zodoende de klanten van Beko Groothandel een objectieve kwaliteitsgarantie te kunnen bieden. Dit wordt gedaan door middel van periodieke controles en metingen, waarbij de gestelde BRC-normen het uitgangspunt zijn.

Certificaat Beko DC Noord
Certificaat Beko DC Midden
Certificaat Beko DC West
Certificaat Beko DC Zuid

Skal (biologische producten)

Ook zijn onze distributiecentra Skal gecertificeerd. Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. Skal staat voor aantoonbare betrouwbaarheid.