Winterkoek met rode wijnkruiden

09 oktober 2018 |

Het najaar staat voor de deur dus tijd voor een passende koekreceptuur op basis van Golden Fantasie. Vele bakkers gingen u al voor en zijn super enthousiast over deze koek!
Deze winterkoek is rijk gevuld met noten, dadels, vijgen, amarettini koekjes en een exclusief voor Ireks samengestelde rode wijnkruidenmelange, welke in Frankrijk vaak tijdens de feestdagen op cakeproducten wordt gebruikt. Met deze receptvariatie binnen het Ireks koek-concept kunt u als bakker op eenvoudige wijze een heerlijke smeuïge winterkoek maken met een lekkere en bijzondere smaak. Deze koek past zowel bij een high tea of als plakje bij de koffie/thee, maar is ook uitstekend geschikt voor een dessert bijvoorbeeld met een bolletje (amandel)ijs. Proef deze koeken u bent overtuigd!

Feestelijke wintermaanden met amandel-speculaaskoek!

Amandel-speculaaskoek past uitstekend bij deze tijd van het jaar en geeft de bakker de mogelijkheid om een net iets andere koek te maken dan de traditionele gevulde speculaas. Deze koek maakt uw kopje koffie feestelijk en draagt bij aan het warme en feestelijke decembergevoel.

Liever een taartje? Probeer dan het amandel speculaastaartje.
Zowel de Amandel-speculaaskoek, als de winterkoek worden gemaakt met het gemakkelijk te verwerken Golden Fantasie, en natuurlijk weer ondersteund met bijbehorend promotie- en digitaal materiaal en unieke sleeves met stickers om deze koeken mooi en handig in te verpakken.

Meer informatie over deze koek variaties met Golden Fantasie en het promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl ,bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl

Terug naar overzicht