VEGAN; met VEGGIEKORN® biedt IREKS de bakker vele toegankelijke recepturen

16 februari 2018 |

De markt voor speciaal producten zoals: lactosevrije melkproducten, glutenvrij brood en banket of veganistische snacks, groeit met 20% per jaar. Speciaal voor deze groep mensen heeft IREKS een product wat overigens ook bij "niet veganisten" zeker goed in de smaak valt.

Voor de grondstof VEGGIEKORN® biedt IREKS de bakker vele toegankelijke recepturen zoals: De VEGGIEKORN als brood of sneetjes, de VEGGIE-BAR of de BAKKERS GRANOLA, deze variaties zijn ideaal als toonbankproduct en geven u als bakker de mogelijkheid uw klanten een uniek product te bieden.
Naast deze toonbankproducten kunt u met VEGGIEKORN® ook heerlijke broden voor in het schap vervaardigen, wat dacht u van VEGGIE-BOEREN of VEGGIE-VLOER en KROKANT? Door al deze variaties is VEGGIEKORN® een product geworden wat zeker niet mag ontbreken in uw bakkerij.

VEGGIEKORN® bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en wordt zonder bakkersgist vervaardigd. Naast dat het veganistisch, lactose- en gistvrij is, geven de grote hoeveelheid granen en zaden in VEGGIEKORN® een lekkere stevige structuur en een grove bite.

Nieuwsgierig? Ga naar www.ireks.nl of stuur een mail aan: marketing@ireks.nl, natuurlijk staat ook uw buitendienstmedewerker van IREKS graag voor u klaar.

Terug naar overzicht

Bekijk ook: