Vacature vrachtwagenchauffeur - Utrecht

23 oktober 2018 |

Beko Groothandel BV is een dochteronderneming van Coöperatieve Vereniging Beko u.a., een totaalpartner in business voor brood- en banketbakkers, mede dankzij de synergie tussen haar vijf dochterondernemingen. Elk bedrijf heeft een eigen specialisme en gezamenlijk bieden deze bedrijven alles waaraan een moderne bakkerijonderneming behoefte heeft. Dankzij de bundeling van kennis, ervaring en daadkracht, slaagt Beko erin haar doel te bereiken, namelijk, het bieden van maximale bedrijfsondersteuning aan haar leden en het behalen van inkoopvoordeel.                                                      

Voor professioneel bakkend Nederland heeft Beko Groothandel BV een unieke groothandelsfunctie. Wij bundelen de inkoopbehoeften van onze honderden klanten en maken hierdoor zeer gunstige afspraken met leveranciers. Zo kopen wij alle benodigdheden voor de brood- en banketbakkerij in, zowel grondstoffen als bake off en make off producten.

Ter versterking van het team chauffeurs van Beko Groothandel DC Beko Midden in Utrecht, zoeken we kandidaten voor de functie van

Vrachtwagenchauffeur 

Het werk:
Het team van chauffeurs is samen verantwoordelijk voor het dagelijkse vervoer van bestellingen naar onze bakkers en andere klanten. Je levert bestellingen op tijd en volgens afspraken in ritten af variërend van de vroege uren in de ochtend tot en met de middag. Praktisch houdt het werk vooral in:
- Laden van de wagen, daarbij het controleren van de lading met bijbehorende documenten en zorgen voor een goede borging van de lading, juiste instelling van koelunits, enz.
- Inspecteren van het materieel en werking van koelunits voor vertrek en zo nodig onderweg
- Rijden van (hoofdzakelijk) vastgestelde routes, daarbij beoordelen van verkeerssituaties, enz.
- Lossen van de lading bij klanten en mee terug nemen van emballage

Wat heb je nodig voor het werk:
- Groot rijbewijs met chauffeursdiploma (CE)
- Zelfstandig, maar toch een prettige collega in ons team
- Stevig postuur
- Flexibel inzetbaar
- Representatief, je  bent prettig in de omgang en komt betrouwbaar over
- Enkele jaren ervaring in transport naar winkels.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stefan Putters, chef expeditie (M 06-13791209; E stefan.putters@beko-groothandel.nl ). Sollicitaties kun je tot en met vrijdag 23 november sturen naar Stefan Putters of personeels.administratie@beko-groothandel.nl.

Terug naar overzicht