PUUR® het SPELTTALENT! Niet meer weg te denken uit uw assortiment

12 april 2018 |

PUUR® het brood van u, de ambachtelijke bakker en de jonge sporttalenten!
Het grote bereik van de jonge sporttalenten van Sporttop op Social Media is een van de redenen om deze populariteit te gebruiken om PUUR® nog bekender te maken bij de Nederlandse consument. Tijdens Speltember® zijn deze talenten ook ingezet tijdens 'Jochem on Tour' om het brood direct bij de bakker in de winkel te promoten. PUUR® exclusief verkrijgbaar bij de ambachtelijke bakker én bij aankoop van ieder brood steunt de consument direct de stichting Sporttop en dus jong Nederlands sporttalent, wellicht ook bij u uit de buurt!

Facebook acties
PUUR® is actief op Facebook: https://www.facebook.com/PUUR.Sporttop. Er worden LIKE en DEEL acties gehouden onder bakkers en consumenten met prachtige prijzen: tickets voor het WK schaatsen, WK beach volleybal en diverse broodpakketten zijn inmiddels uitgereikt. En PUUR® gaat door! Houd de Facebook pagina goed in de gaten voor toekomstige acties. Die voor PUUR® nog meer bekendheid zullen genereren en voor u meer klanten!

U bakt nog niet met PUUR® en bent nieuwsgierig geworden over PUUR®? Bezoek dan: www.puur-brood.nl of neem contact op met uw IREKS baktechnisch adviseur of stuur een mail aan: marketing@ireks.nl.

Terug naar overzicht