Nieuw: Suisse Karamel met Zoute Boter

07 maart 2019 |

Trend alert: Karamel met Zoute Boter
Karamel met zoute boter is al een hele tijd in opmars en is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde. De unieke combinatie van zoet en zout maakt de smaak erg populair bij jongeren. Binnenkort kan u deze smaak ook aanbieden in uw bakkerijassortiment, dankzij de nieuwe Suisse Karamel met Zoute Boter van Gourmand Pastries.
De Suisse met Karamel met Zoute Boter is krokant aan de buitenkant, smeuïg aan de binnenkant. Door de mix van karamel en zoute boter is het puur genieten tot de laatste hap. Ideaal aan de ontbijttafel, als tussendoortje of snelle hap over de middag.

Primeur op Bakkersvak
U kan de Suisse Karamel met Zoute Boter in primeur ontdekken op de gloednieuwe stand van Gourmand Pastries op Bakkersvak (Stand A102). Daarnaast stellen we u er ook het verbeterd recept van de kaas- en ham-kaascroissant voor en inspireren we u met receptideeën voor lente, Pasen en Moederdag.

Over Gourmand Pastries
De passie om heerlijk smakende viennoiserie-, Danish- en bladerdeegproducten te ontwikkelen ligt aan de basis van alles wat we doen. Smaak drijft en motiveert ons, elke dag opnieuw.
De missie van Gourmand Pastries is om producten te ontwikkelen die onze klanten helpen succesvol te zijn. We streven naar actieve klantenrelaties voor de lange termijn en gaan op zoek naar opportuniteiten in de markt. Hierdoor zijn we specialist geworden in het detecteren van trends, het ontwikkelen van nieuwe producten en cocreatie.

Wereldwijd tevreden klanten
Consumenten in meer dan 35 landen genieten van onze bakkerijproducten. Onze zoete en hartige lekkernijen worden verdeeld via supermarkten, foodservice, bakkerijen en on-the-go-kanalen. Alles wordt geproduceerd op onze hoogtechnologische site in Moeskroen.

Inzetten op kwaliteit
We volgen strenge kwaliteitsstandaarden en procedures die op regelmatige basis worden gecontroleerd door externe partijen. Onze productieprocedures voldoen dan ook aan de standaarden van BRC, IFS en FDA.

Contactgegevens
Gourmand NV
Drève Gustave Fache 6, 7700 Mouscron - Belgium
T. + 32 (0)56 85 90 90
E. info@gourmandpastries.com
www.gourmandpastries.com

Perscontact: Thomas Vervaet
T. +32 (0)472 59 08 24
E. thomas.vervaet@gourmandpastries.com

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

13 september 2019
20 augustus 2019