Laat het voorjaar maar komen! Heerlijke recepten voor bij de BBQ.

04 april 2019 |

We hebben er al eventjes van mogen proeven, het voorjaar zit er zeker weer aan te komen! Om op tijd voorbereid te zijn op de dagen dat we weer zin krijgen in een heerlijke BBQ, heeft Ireks een aantal ' zonnige' producten en recepten voor u op een rijtje gezet.

Ciabatta's met REX RUSTICA

Een ciabatta kan niet ontbreken bij de eerste BBQ van het jaar, zeker niet een ciabatta gemaakt met REX RUSTICA. Deze heeft een onderscheidende smaak doordat hieraan een speciale kruidige olijfolie is toegevoegd. REX RUSTICA is een 20% pre-mix zonder zout, maar met olijfolie voor de bereiding van diverse mediterrane specialiteiten met een grove structuur, "spekkige" kruim en een flinterdunne korst. Voorbeelden hiervan zijn; Italiaanse ciabatta ’s, focaccia’s maar ook overheerlijke Italiaanse bollen of andere gevulde mediterrane broodsoorten. REX RUSTICA bevat o.a. olijfolie, desem en specerijen.

REX RUSTICA is niet alleen de basis voor een heerlijke ciabatta, maar ook voor focaccia's of Turks brood. Alle varianten geven u, als bakker, de mogelijkheid om de meest heerlijke variaties te bedenken. Met ingrediënten als olijven, spinazie, chorizo, geitenkaas, ui, etc. zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wij helpen u hier graag bij met onze uitgebreide receptvariaties.

Italiaanse touch!

Liever een Italiaanse touch? Met het product REX MILANO heeft IREKS heerlijke receptvariaties voor broodsoorten met een mediterrane en Italiaanse touch bedacht, waarbij ook het product REX RUSTICA weer kan worden gecombineerd.
Wat dacht u van deze heerlijke focaccia of Pan Focaccia, perfect bij een zomerse BBQ of borrel.

REX MILANO is een pre-mix zonder zout en bevat o.a. paprika, ui, tarwedesem, kruiden en specerijen.
REX MILANO kan variërend van 25 tot 50 % toegevoegd worden in het recept. De licht kruidige smaak en het aroma van het brood zorgen voor een geliefde smaakcombinatie bij uw consument.

Meer informatie over deze producten en de varianten, het promotie- en digitale materiaal kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl , bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

Terug naar overzicht