Keilekker volkorenbrood!

05 november 2018 |

Keilekker Volkorenbrood!
VitaSon Steengemalen Volkoren is de naam van de nieuwe broodmix van 100% volkorenmeel. De broodmix bevat vier soorten graan: tritordeum, emmer, eenkoren en tarwe. Alle meelsoorten zijn volgens ambachtelijk proces, op de steen gemalen door de Commandeursmolen in Mechelen. Doordat elke meelsoort zijn eigen karakter toevoegt aan deze broodmix, bak jij er een heerlijk en onderscheidend brood van! Een keilekker volkorenbrood met een pure smaak!

Heerlijk, die volle authentieke smaak van echt volkorenbrood. Deze 100% mix is een unieke combinatie van de speciale granen Tritordeum, Emmer en Eenkoren. Gemalen in de Commandeursmolen in het Nederlandse Mechelen. De molenstenen zijn zo geslepen dat ze het beste uit de graankorrels halen. Qua smaak en voedingsstoffen. Ga zelf aan de slag met dit keilekkere volkorenbrood! VitaSon Steengemalen Volkoren is vanaf nu verkrijgbaar!

Volkoren steeds populairder!
En daar speel je nu heel eenvoudig op in! Uit recent onderzoek van het NBC is weer gebleken dat volkorenproducten het goed doen in de ogen van de Nederlandse consument. Voor maar liefst 85% van de Europeanen is 'volkoren' een aankoopmotief, omdat ze dit associëren met gezondheid. In Nederland ligt dit percentage zelfs nog hoger. De claim 'rijk aan vezels' geeft daarbij ook extra waarde. Steengemalen Volkoren voldoet met 8,9% ruim aan de claim 'Rijk aan vezels'.
Sonneveld is voorstander van een gezonde levensstijl en promoot het gebruik van volkorenmeel als basis voor diverse broodsoorten. Geef volkoren ook extra aandacht in je winkel. Kijk voor meer informatie op www.sonneveld.com/steengoedvolkoren

Terug naar overzicht