Jouw fruit boost voor banket!

27 februari 2019 |

Wat Smaak jij ervan?
Nieuw in het assortiment banketproducten van Sonneveld zijn de CREDI® Compounds. Deze compounds zijn een serie van hoogwaardige fruitconcentraten die eenvoudig in diverse applicaties gebruikt kunnen worden. Als smaakmaker om een neutrale bavaroise om te toveren tot seizoen specialiteit of als variatie op je cake, je kunt er alle kanten mee op! Gemakkelijk veelzijdig dus…en lekker! Vanaf nu verkrijgbaar

Het assortiment CREDI® Compounds wordt geïntroduceerd in vier fruitvariaties. Met de smaken aardbei, bosvruchten, citroen-limoen en mango-passievrucht kun je tal van variaties maken op je bestaande producten. De handzame spuitfles waarin de compounds zijn verpakt is een echte pré als het gaat om eenvoudig doseren en hygiënisch werken. Alle soorten in de range van CREDI® Compounds bevatten natuurlijke aroma’s en kleurstoffen. Deze compounds hebben allemaal een hoog aandeel fruit…en dat verschil proef je!

Met deze nieuwe range aan CREDI® Compounds vervolgt Sonneveld het traject van de introductie van banketgrondstoffen. Behalve de Broer spijs en marsepein specialiteiten, levert Sonneveld een uitgebreid assortiment aan banketmixen en roompoeders onder het Credin merk. Onze banketbakkers zullen je blijven verrassen met smaakvolle en creatieve combinaties, waarin smaak en fruit een hoofdrol spelen.
Gedurende de introductieweken is er een leuke combinatieactie met de CREDI® Compounds en diverse bûchevormen. Benieuwd? Vraag je accountmanager voor meer informatie.

Meer inspiratie? Bekijk de applicaties die Niek van Waarde met de CREDI® Compounds gemaakt heeft op de website van Sonneveld. 

Terug naar overzicht