Ideeën voor een gezellige Paasbrunch

08 maart 2018 |

Met Pasen denken we aan een heerlijk paasontbijt of paasbrunch met eieren, paashaantjes en een gevulde paasslof. De trend is groeiende dat er met dit soort dagen veel aandacht is voor een luxe brunch of ontbijt. BONNE BRIOCHE is speciaal ontwikkeld voor luxe boterrijke degen met een korte afbeet en lange malsheid.

De mogelijkheden met BONNE BRIOCHE zijn onbeperkt: wat dacht u van een Paas Vlecht de luxe, Advocaat Room Madelief, of een overheerlijke Mokka Brioche. BONNE BRIOCHE is ook geschikt voor het maken van Paashazen en Paashaantjes.
Alle productideeën laten voldoende ruimte over voor eigen creativiteit. BONNE BRIOCHE heeft een toevoeging van 25% op de bloem en bevat geen zout.

Nieuwsgierig naar nog meer heerlijke Paasrecepten? Vraag dan uw baktechnisch adviseur van IREKS of mail naar marketing@ireks.nl voor alle Paasrecepturen!

Terug naar overzicht