Het Nationaal Schoolontbijt 2018

13 juni 2018 |

Doet u mee met de 16e editie van het Nationaal Schoolontbijt van 5 t/m 9 november? Ook dit jaar gaan op duizenden basisscholen in heel Nederland meer dan een half miljoen kinderen samen ontbijten. Uw inschrijving houdt in dat u één of meerdere scholen in die week kosteloos voorziet van brood en van de dozen met houdbare en verse producten die wij bij u afleveren. U bezorgt alles op de school of scholen op de ochtend van hun ontbijtdag. Met een nieuwe logistiek maken we uw deelname dit jaar een stuk makkelijker. En met uw deelname zet u niet alleen een gezond ontbijt, maar ook uw bakkerij mooi op de kaart!

Vijf voordelen voor uw bakkerij
Waarom zou u deelnemen aan het Nationaal Schoolontbijt? Vooral om te laten zien hoe belangrijk ontbijten met brood is en hoe mooi het bakkersvak is. En dan zijn er nog vijf goede redenen:
1. U haakt aan bij een landelijk bekend evenement
2. U komt in direct contact met scholen in uw buurt
3. Via de scholen bereikt u kinderen én hun families
4. U kunt op uw winkelvloer laten zien dat u deelneemt
5. Deelname leent zich voor lokale acties en persaandacht

Hoe doet u mee?
Als deelnemende bakker bent u de ambassadeur van het Nationaal Schoolontbijt. U ontvangt via Beko Groothandel in de week voorafgaand aan het Nationaal Schoolontbijt per 25 kinderen een ontbijtpakket met placemats, ouderleaflets, divers houdbaar beleg én – nieuw bij deze editie – een gekoelde doos met versproducten zoals zuivel, margarine, groente en fruit. U krijgt dus alles afgeleverd! En u hoeft dus zelf GEEN aanvullende producten meer aan te schaffen.

U stelt daarna de basis van het ontbijt beschikbaar; versgebakken brood en broodjes. Per 25 ontbijtjes betekent dat:
- 18 bruine of volkorenpuntjes
- 18 krentenbollen
- 2 gesneden volkorenbroden

In de week van het Nationaal Schoolontbijt levert u de pakketten met houdbare en verse ontbijtproducten, samen met het brood, persoonlijk af op de school of scholen van uw keuze. Misschien kunt u dat combineren met een presentatie, een fotomoment voor lokale pers of een uitnodiging om uw bakkerij te bezoeken. Bovendien geven we alle kinderen iets leuks om hun bakker – u dus – achteraf op en creatieve manier te bedanken. Zo wordt uw deelname zichtbaar in uw winkel. Natuurlijk ondersteunen we u ook weer met voorbeeldpersuitnodigingen en –berichten.

Schrijf u vandaag nog in!
Bent u enthousiast geworden? Schrijf u dan zo snel mogelijk in. Dat kan heel eenvoudig via www.schoolontbijt.nl. Bij het inschrijven kunt u direct kiezen uit deelnemende scholen in uw buurt.

Meer informatie
Heeft u vragen? Kijk voor meer informatie op www.schoolontbijt.nl. Mailen of bellen met de organisatie van het Nationaal Schoolontbijt kan natuurlijk ook: info@schoolontbijt.nl of 0317 – 47 12 22.

Terug naar overzicht