Gezond en veilig naar school, da's Jofel!

01 juli 2019 |

Beko Groothandel en Dossche Mills Meneba introduceren een nieuw verkoopconcept voor de maand september namelijk: Gezond en veilig naar school, da’s Jofel! Na zes jaar Oogstbrood is het tijd voor een nieuw concept dat gericht is op kinderen van alle leeftijden, een gezond ontbijt en veilig naar school.

Het concept

De zomervakantie is voorbij en alle kinderen gaan in september weer naar school. Na al het lekkers van de zomer is het tijd voor gezond eten. Een gezonde start van de dag is voor iedereen goed en daar hoort natuurlijk Jofel brood bij! Brood is een bron van de dagelijkse benodigde vitamines en mineralen en is niet voor niets een onderdeel van de Schijf van Vijf. Nu de kids na de vakantie weer naar school gaan begint het dan ook langzamerhand donkerder te worden. Goed verlicht op de fiets is niet alleen extra veilig, maar ook tof! Daarom komen we dit jaar met een actie waarbij uw klanten, in de maand september, voor coole ventiellampjes kunnen sparen. Bij aankoop van drie Jofel broden ontvangt uw klant een gratis set lampjes. Deze lampjes kunnen bevestigd worden op de ventielen van de fiets en de kids fietsen vrolijk verlicht naar school.

De boterham komt tot leven

Nieuw dit jaar is de leuke pakkende animatie van de boterham die u op zowel uw sociale media kanalen kunt gebruiken als via uw narrowcasting in de winkel. Daarmee willen we meer klanten bereiken met deze actie voor jong en oud want ook opa’s en oma’s kunnen sparen voor de kleinkinderen. Natuurlijk wordt het concept ondersteund met een promotiematerialen pakket met posters, recepten, informatie voor winkelpersoneel, spaarkaarten en 45 sets lampjes.

Het brood

Jofel brood is een smaakvol meergranenbrood op basis van tarwebloem, tarwezemelen en tarwekiemen. Daarnaast bevat dit lekkere brood gepofte maïsbolletjes, havervlokken en rijstvlokken. Om het brood extra 'bite' en smaak te geven is er een kleine hoeveelheid lijnzaad en zonnebloempitten aan toegevoegd. Een lekker brood dat toegankelijk is voor alle leeftijden!

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u deze actie bestellen? Informeer bij uw accountmanager van Beko Groothandel of Dossche Mills Meneba.

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

06 november 2019
04 november 2019
31 oktober 2019
31 oktober 2019