Gecombineerde routes nu ook bij DC Beko Zuid

06 september 2018 |

Door de Dc’s Beko Midden (Utrecht), Beko Noord (Meppel) en Beko West (’s-Gravenzande) worden de goederen met gecombineerd (koel, vries en droog) transport vervoerd. Bij DC Zuid (Veghel) worden goederen van oudsher met separate routes geleverd: een versroute met koel- en vriesproducten en een route met droge grondstoffen. Beko Zuid had nog zes opleggers waarin alleen droge grondstoffen vervoerd konden worden. Deze opleggers zijn onlangs vervangen voor geconditioneerde opleggers. Vanaf eind september 2018 worden in de regio van DC Beko Zuid deze nieuwe opleggers ingezet.

Met de accountmanagers van DC Beko Zuid is een gedegen plan van aanpak gemaakt om de routewijzigingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Het uitgangspunt is dat een klant zoals voorheen beleverd kan worden. Alle wensen van klanten zijn in kaart gebracht en vertaald naar nieuwe routes. Bij dat proces zijn de chef expeditie en de chauffeurs van DC Beko Zuid betrokken.
We zijn ervan overtuigd dat we door gecombineerd vervoer onze service nog verder uitbreiden. We leveren nu immers onder juiste condities alle goederen (koel, vries en droog) met één stop.

Op dit moment worden operationele en technische voorbereidingen getroffen zodat eind september in één keer alle nieuwe routes van DC Beko Zuid kunnen worden doorgevoerd.

Terug naar overzicht