De lente is begonnen! Heerlijke recepten voor bij de BBQ.

17 april 2019 |

De lente is begonnen en daarmee krijgen velen ook weer de BBQ kriebels. Naast de ciabatta's met REX RUSTICA en focaccia's met REX MILANO, biedt ook REX CHIA u 'zonnige' producten en recepten om smaakvol het voorjaar in te gaan en uw klanten mee te verrassen.

Verrassende smaak en krokante bite!

REX CHIA is een 50% mix welke rijk gevuld is met chiazaad.
De CHIA varianten; CHIAbatta en CHIA-parisette zijn beide heerlijk en rijk gevuld met chiazaadjes, zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad. Deze producten dienen bij voorkeur op de vloer te worden gebakken. De combinatie van deze ingrediënten geven het brood een verrassende smaak met een krokante bite. Bovendien geeft de geelachtige kruim consumenten een zomers gevoel. Het is zelfs geschikt om als voorgebakken product nog even af te bakken op de barbecue. Bovendien is het product zo veelzijdig dat men er ook CHIA brood van kan maken wat heerlijk is om te beleggen of perfect om gezellig te borrelen met brood.

Broden gemaakt met REX CHIA zijn naast een bron van eiwitten en vezels ook een bron van Omega-3 vetzuren (Alfa-linoleenzuur). Dit draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterol gehalten in het bloed. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 2 g. Alfa-linoleenzuur of 215 g. Chia-brood per dag.

Nog meer informatie over al onze 'zonnige' producten en de varianten, het promotie- en digitale materiaal, kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl, bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

Terug naar overzicht