CASTANOCE, speciaalbrood met kastanjes

24 september 2019 |

Perfect voor het najaar! CASTANOCE een uniek speciaalbrood met kastanjes.

Dit speciaalbrood met kastanjes heeft een unieke smaaksensatie, door de combinatie van bijzondere ingrediënten zoals: tamme kastanjes, hoogwaardige walnoten, lijnzaad en boekweit.
Het samenspel van deze veelzijdige aroma’s nemen u mee op reis door de Alpen en de mediterrane regio Trentino Zuid-Tirol waar deze ingrediënten vaak gebruikt worden en ze o.a. hun weg vinden naar de keuken van fijnproevers.

De stevig gebakken krokante kastanjebruine korst loopt over in een rustikale structuur, wat typerend is voor een handgemaakt brood. Het heeft een mild geroosterd aroma, dat wordt afgerond met een lichte karamelsmaak en een mooie, zachte grove kruim die met zijn rood-bruine kleur bijzonder in het oog springt. U proeft de herfst door het intensieve notenaroma dat wordt gedragen door een fijne zachte geur. De licht kruidige zoetheid van de tamme kastanje baant zich een weg door de combinatie van walnoten en boekweit en eindigt met een mild roggearoma. Dit brood past perfect bij het najaar.

CASTANOCE is een pre-mix met een toevoeging van 50% en is verpakt per 12,5 kg. Met CASTANOCE en UNIPLUS bakt u het heerlijke Castanoce brood, Castanoce broodjes of de Castanocini. Meer informatie over CASTANOCE en het promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl ,bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl

Terug naar overzicht

Bekijk ook: