CASTANOCE, nu het hele jaar verkrijgbaar!

21 februari 2019 |

Castanoce is een uniek speciaalbrood met kastanjes. Door de vele positieve reacties van u als bakker heeft Ireks besloten om deze mix blijvend in haar assortiment op te nemen.

CASTANOCE is een brood met een unieke smaaksensatie, door de combinatie van bijzondere ingrediënten zoals: tamme kastanjes, hoogwaardige walnoten, lijnzaad en boekweit.

De stevig gebakken krokante kastanjebruine korst loopt over in een rustieke structuur, wat typerend is voor een handgemaakt brood. Het heeft een mild geroosterd aroma, dat wordt afgerond met een  lichte karamelsmaak en een mooie, zachte grove kruim die met zijn roodbruine kleur bijzonder in het oog springt. De licht kruidige zoetheid van de tamme kastanje baant zich een weg door de combinatie van walnoten en boekweit en eindigt met een mild roggearoma.

De CASTANOCE mix is een 50% mix en is verpakt per 12,5 kg. Met de CASTANOCE mix en UNIPLUS bakt u het heerlijke Castanoce brood, Castanoce broodjes of de Castanocini. Meer informatie over CASTANOCE en de receptvariaties met het bijbehorende promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl, bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

Terug naar overzicht