Beko Najaarsdagen 2017 meld je nu aan!

05 september 2017 |

Ook dit jaar organiseert Beko Groothandel de Beko Najaarsdagen, twee dagen volop korting en inspiratie!

U bent van harte welkom op maandag 25 en dinsdag 26 september (van 11.00 uur tot 18.00 uur) bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. 

Meld je nu aan voor de Beko Najaarsdagen!

Panettone
De Panettone heeft succesvol zijn intrede gedaan in de Nederlandse bakkerij. Baktechnisch adviseur Michel Schröder heeft in Italië de fijne kneepjes van het vak geleerd van bakker Alberto Bernardi. Zij zullen samen tijdens de Beko Najaarsdagen de Panettone live gaan bakken op het Beko plein. Kom ruiken, ervaren en proeven! 

De Brake
Is het brood of is het cake? Het is beide! In samenwerking met Sonneveld creëerde Michel Schröder deze heerlijke najaarstraktatie, gemaakt van zacht stollendeeg en kruidige cake gevuld met hazelnoten, sinaasappelstukjes en rozijnen. Ideaal voor bij de koffie of bij het ontbijt. Kom de Brake proeven op de stand van Beko Groothandel.

Beko Huysmerk®
Beko Groothandel introduceert de Beko Huysmerk® premium Franse croissant Charentes Poitou, gemaakt met AOP-boter. AOP is een keurmerk voor een beschermd streekgebonden product. In ons geval een boter uit de streek van Charente-Poitou, welke gezien kan worden als de champagne onder de boters!! Deze boter heeft een rijke onderscheidende smaak en is van zeer hoge kwaliteit. Met de Beko Huysmerk® Croissant Charentes Poitou kunt u zich onderscheiden als ambachtelijke bakker.

De donut is niet meer weg te denken uit Nederland en de populariteit blijft stijgen. Met de Beko Huysmerk® donut naturel kunt u eindeloos variëren met de topping en decoratie. In samenwerking met Royal Steensma laten we een aantal donut variaties zien!

Nieuw: Bloemenhoning
Honing is al tijden een geliefd ingrediënt in banket en koek, maar het is ook een mooie toevoeging aan brood! Michel Schröder bakt een heerlijk honing-speltbroodje met de nieuwe bloemenhoning. Deze honing is zorgvuldig op smaak geselecteerd en leent zich perfect om mee te bakken. Kom de honing proeven op de stand van Beko Groothandel.


De leveranciers van Beko Groothandel bieden ook dit jaar weer volop korting. Deze eenmalige kortingen staan vermeld in de actiekrant, die medio september verschijnt op de deurmat. Deze waarde cheque acties gelden alleen tijdens de Beko Najaarsdagen, dus doe er uw voordeel mee!

Terug naar overzicht