Nieuwsoverzicht

Prijsnoteringen juli 2019

17 juli 2019 Beko Groothandel De boternotering, maar ook de prijzen van melk en melkpoeders, zijn weer flink aan het dalen.

Benauwd door het werk, dat wil je toch niet?

11 juli 2019 Beko Groothandel Tussen week 8 en week 12 heeft BEKO in opdracht van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf een zak stuifarme strooibloem bij alle scholen geleverd. Maar waarom?

Eieren, dat is toch een eitje?

09 juli 2019 Beko Groothandel Iedereen weet dat met eieren over het algemeen kippeneieren worden bedoeld. Maar dan, want je hebt zoveel soorten.

Recept Focaccia Gegrilde Groente

08 juli 2019 Beko Groothandel Focaccia: speel met smaak en formaat!

Gezond en veilig naar school, da's Jofel!

01 juli 2019 Beko Groothandel Beko Groothandel en Dossche Mills Meneba introduceren een nieuw verkoopconcept voor de maand september.

EXCELLENT BRUIN nu ook voortaan lactosevrij!

06 juni 2019 Beko Groothandel Met EXCELLENT BRUIN kan de bakker op eenvoudige wijze diverse bruinbroodsoorten maken.

Focaccia: speel met smaak en formaat.

05 juni 2019 Beko Groothandel Michel Schröder heeft de eeuwenoude lekkernij vertaald naar hedendaagse recepten!

Waarom energieleveranciers vergelijken geen zin heeft! Dé gouden tip!

27 mei 2019 Beko Groothandel Vraag een gemiddelde bakker hoe hij of zij zijn energiecontracten regelt en u krijgt het volgende antwoord: “Ik leg drie offertes naast elkaar en kies de goedkoopste voor de meest gunstige” Maar is dat eigenlijk wel zo slim?

Beko introduceert Beko IJs

09 maart 2019 Beko Groothandel Beko introduceert na een concept voor koffie in brood- en banketbakkerijen nu ook Beko IJs.

Beko introduceert Beko Koffie

08 maart 2019 Beko Groothandel Beko introduceert Beko Koffie: een compleet en uniek concept waarmee je als bakker, patissier of chocolatier relatief eenvoudig met de verkoop van koffie en thee kunt starten.