Nieuwsoverzicht

Waarom energieleveranciers vergelijken geen zin heeft! Dé gouden tip!

19 maart 2019 Beko Groothandel Vraag een gemiddelde bakker hoe hij of zij zijn energiecontracten regelt en u krijgt het volgende antwoord: “Ik leg drie offertes naast elkaar en kies de goedkoopste voor de meest gunstige” Maar is dat eigenlijk wel zo slim?

Routewijzigingen voorjaar 2019

19 maart 2019 Beko Groothandel Rondom de voorjaarsfeestdagen rijden wij andere routes. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u deze goed te bekijken.

RISE! KOMT ALS GEROEPEN

13 maart 2019 Beko Groothandel Vol met inspiratie om bakkers, patissiers en chocolatiers naar nieuwe hoogten te laten rijzen.

Prijsnoteringen februari 2019

13 maart 2019 Beko Groothandel Landbouwers zijn massaal gaan inkopen, waardoor de Matif een aardige val heeft gemaakt. De tarweprijzen blijven dalen evenals de boternotering. Ook hierbij is een daling te zien. Toch is de kans groot dat de boterprijs weer zal gaan stijgen. De olieprijzen blijven redelijk stabiel, maar ook nerveus.

Beko introduceert Beko IJs

09 maart 2019 Beko Groothandel Beko introduceert na een concept voor koffie in brood- en banketbakkerijen nu ook Beko IJs.

Beko introduceert Beko Koffie

08 maart 2019 Beko Groothandel Beko introduceert Beko Koffie: een compleet en uniek concept waarmee je als bakker, patissier of chocolatier relatief eenvoudig met de verkoop van koffie en thee kunt starten.

Nieuw: Suisse Karamel met Zoute Boter

07 maart 2019 Beko Groothandel Karamel met zoute boter is al een hele tijd in opmars en is op korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde. Binnenkort kan u deze smaak ook aanbieden in uw bakkerijassortiment, dankzij de nieuwe Suisse Karamel met Zoute Boter van Gourmand Pastries.

KOEK, Anijs en Amarena, net iets anders dan de traditionele koek.

05 maart 2019 Beko Groothandel Ontdek de vele receptvariaties van het koek-concept op basis van GOLDEN FANTASIE

Bakker Hein Beerse helpt Beko koers te houden

28 februari 2019 Beko Groothandel Het coöperatieve gedachtegoed is bij Hein Beerse diep ingesleten. "Ik wil bewaken waarvoor we zijn opgericht".

Jouw fruit boost voor banket!

27 februari 2019 Beko Groothandel Varieer er op los met de nieuwe hoogwaardige fruitconcentraten van CREDI® Compounds.